I'm just beautiful me ! ~_^

I'm just beautiful me ! ~_^

Monday, 19 December 2011

U.P.S.R. !





pada 17 november  2011 hari tuh , mimie happy sangat2 ! sebab mimie dah berjaya mencapai niat mimie untuk mendapat 5A dalam UPSR ! mimie happy sangat2 .. ! sampai tak tercakap lahh .. mimie tak boleh nak ktae apa2 cuma mimie hanya bersyukur kepada ALLAH S.W.T. atas kejayaan mimie ! mimie pun nak ucap terima kasih lah kepada cikgu2 yang telah mendidik mimie dan kawan2 sampai berjaya ! 

sekolah mimie yang dapat 5A ade 14 orang ! 8 lelaki 8 perempuan .. 
orang2nye ialah :: 
  • muhammad aniq 
  • mohamad ammal
  • wan muhammad isra nuaim
  • muhammad harith fahman
  • muhammad faiz 
  • muhammad ikhwan
  • kevin devies 
  • nur amalia
  • nursyamimi atikah
  • eza izzah
  • norul nadhirah
  • zinnirah
  • nur shahirah
  • faeeznur aishah
hah ! ini lah orang2 yg dapat 5A tuh !
tapi hanya beberapa orang sahaja yang dapat masok SBP ! huhu .. mimie tak dapat .. =( mimie sedey sangat2 .. tapi mimie dah pergi interview MRSM , dan mimie harap mimie dapat lah ! kalaw tak dapat jawab nye jadi USTAZAH lah mimie .. sebab ayah mimie nak hantar mimie pergi SMKA KERIAN ! oussshhh .. = ='
okay , sampai sini je lah post mimie .. sebab dah pukol 12 : 40 p.m.  dah nieh .. karang mak mimie marah pulak ! huhu .. kbye .. ASSALAMUALAIKUM ! ^_^

No comments:

Post a Comment