I'm just beautiful me ! ~_^

I'm just beautiful me ! ~_^

Friday, 3 February 2012

memori tercipta walau hanya seketika !

hyep ! lame kan mimie xberblogger nieh ! *aceh!
memang lama lah ~ kan mimie dah naek pangkat ! korang taw kan ? hee~ (pangkat lah sengat! wek!)
hehe ! hari nieh bertarikh 3 February 2012 , last day mimie dekat SMKAI !
huaa ! sangat sedey ok ~ even baru sebulan mimie kat smai tuh , TAPI ! banyak giler memory mimie dengan diorang ! huu~ sangad sedey biler nak tinggalkan kawan2 . lagi2 nak tinggalkan my sayang dua orang nieh , JIEHA and WANIE ! haha .
dyorang sampai xbagilah mimie nak pi MRSM ! ouh . baru mimie teringat . mimie lupe pulak nak gtaw kat korang yg sebenarnya , mimie dapat MRSM TRANSKRIAN ! *alah.dekat ngan umah je pun!
mimie happy and bersyukur kepada Allah !
parents mimie punyalah happy gila3 ! inikan dyorang yg happy , kalaw mimie? lagilah!
ok2 . dah citer an pasai dapat MRSM uh , and now smbung balek citer yg jieha n wanie uh!
ok . dyorang nieh setiap hari kate "mimie naper ang nak pi? janganlah pi!ish . "
mimie xtaw nak cakap pe? actually , mimie sedey sangad biler dyorang cakap camtuh ! tapi mimie xnak tengok dyorang sedey , mimie pun xnak sedey2 , mimie hanya mampu gelak je!
mimie bersyukur gile3 dapat kawan baek macam dyorang nieh !
selalu ada disisi mimie , time mimie susah , senang !
haha . hari nieh dyorang happy + sedey !
nak taw ark sebab aper dyorang happy ? sebab mimie belanja dyorang 2ringgit ! bukan sorang 2ringgit aww! mimie bagi 2ringgit dyorang guna pi beli bihun sup ! haha ! xD
and now , mimie xboleyh terima hakikat yg mimie TERpaksa tinggalkan dyorang ! sedey giler3 ! ><
tadi pun before balek mimie ase nak peluk dyorang , tapi apakan daya , nnti orang kater kiteorang nieh LESS or GILA ! haha ^^
tapi before balek tuh , ade satu adegan yg melawakkan ! haha . nak taw benda apa ?
tadi before balek , mimie saja lah eksyen2 tendang pintu , sebnarnya , xtendang pun . then besalah an , biler tendang pindu kaki of coz keluar . pastuh ader dua orang abng nieh , dye nampak . meh~ malu3 !
abang tuh kata "betoi ka xbudak nieh?" mimie , wanie ngan jieha punyalah gelak sampai pecah perut ! hadoi . lawak3 !
macam2 memori tercipta . walau hanya sebulan ! ITULAH PERSAHABATAN ! ~:')


No comments:

Post a Comment